4 manieren om een chino broek te dragen

Altijd raak in combinatie met een wit overhemd
Zelfs als je kleurenblind bent kun je een chino broek dragen met een wit overhemd, altijd, in elke kleur. Zeker omdat chino broeken vrijwel altijd in een sprekende kleur zijn gemaakt, maakt het dat goed contrasterend met een wit overhemd.

Maak je outfit chique met een colbert
Je kan je outfit met een chino broek ook sollicitatieproof maken met een colbert. Ja echt, tenzij je bij een bank of advocatenkantoor aan de slag wil gaan. Dit soort organisaties heeft daarin nu eenmaal wat andere standaarden. Bij veel informele organisaties kun je echter met een combinatie van een colbert, een overhemd en een matchende chino broek een prima indruk achterlaten. Een klassieker hierin is een kaki chino broek, gecombineerd met een wit overhemd en een donkerblauw colbert.

Combineer met verschillende materialen
Je kan een extra hipstereffect creëren door goed te combineren met materialen. Met linnen bovenkleding kun je je chino broek heel goed in de zomer combineren voor een zomers gevoel. In de herfst en in de winter kun je dan met kleding van tweed uit de voeten. Dit geeft voor een warme uitstraling en een warm gevoel.

verschillende manieren voor een chino broek
Een chino broek voor elk moment
Een overhemd past het beste bij een slim fit chino broek. Voor een meer ontspannen momenten kan een wijder vallende chino broek in combinatie met een t-shirt of een chilltrui gedragen worden.

Je ziet dat er veel manieren zijn om een chino broek te dragen. Of je nu een chique, of juist een ontspannen indruk wil achterlaten, het kan allemaal. Dat maakt een chino broek tot een van de meest veelzijdige kledingstukken van dit moment. Direct verder kijken naar een geschikte chino voor jou? Ga dan snel door naar onze winkel!

Share this post
  , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *